Uitgesteld door Corona-virus: Talent on Stage 2.0, woe 1 april @Arenberg

Arenberg_Minderhedenforum_Publi_v8-flyer-1

Uitgesteld tot nader te bepalen datum door Corona-virus!
Op 1 april 2020 zet het Minderhedenforum tijdens Talent on Stage 2.0  divers talent uit de Antwerpse klassen op het podium!
Dat gedreven leerkrachten belangrijk zijn voor jongeren hoeven we je niet te vertellen. Ze wakkeren interesses aan, vormen een brug tussen de school en thuisomgeving. Voor veel jongeren zijn ze een rolmodel.

De focus van de avond ligt op de diversiteit van het huidige lerarenkorps, want met meer diversiteit in het Antwerpse lerarenkorps kunnen we echt het verschil maken. Aan enthousiasme en good practices is alvast geen gebrek, dat kan je aan de lijve ondervinden tijdens Talent on Stage 2.0!

Kom en geniet mee van:

>> 7 succesverhalen onder begeleiding van Dalilla Hermans op podium gebracht!
>> inspirerende rolmodellen op het podium
>> een fototentoonstelling over ‘Succesverhalen uit het onderwijsveld’ door de studenten journalistiek van de AP Hogeschool, zij geven hiervan ook een boek uit.
>> een infomarkt waarop je kan kennismaken met de verschillende lerarenopleidingen van Antwerpen, projecten zoals Teach for Belgium, PEP, ROOTS, Scum Studios, Safe Space en Onderwijstalent, Atlas van de Stad Antwerpen.
>> dans en zang door de jongeren van Safe Space
>> creatieve getuigenis van jongeren van Scum Studios

Meer info en tickets via deze link

Scholen of jeugdorganisaties die met een groep jongeren willen komen, kunnen onder bepaalde voorwaarden gratis deelnemen. Mail naar luc.vanberlo@minderhedenforum.be voor meer info. 

photo

Talent_ON_STAGE-20ZdTalent_ON_STAGE-20Zc.jpg

Advertentie

Over lucvanberlo

Luc geeft les in kunstvakken, Plastische Opvoeding op de PTS Boom en avAnt in Antwerpen. Luc is een echte cultuurman, als graficus gevormd, vormgever en beeldend kunstenaar, van leraar Illustrator, Photoshop tot plastische opvoeding en tekenen. In zijn vrije tijd is Luc atletiektrainer voor cadetten en scholieren bij Olse AC te Merksem.
Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s