Kunst in de hof (KIDH) Rivierenhof Deurne, zat. 9 mei

Op zaterdag 9 mei Kunst in de hof in het Rivierenhof. Er is om 16u een echte kunstveiling voor het goede doel Tejo (therapeuten voor jongeren) www.tejo.be. Van harte welkom! KIDH is een initiatief van St Godelieve en staat voor een gezellige dag kunstwerken bekijken in park Rivierenhof - Deurne.

Op zaterdag 9 mei Kunst in de hof in het Rivierenhof. Er is om 16u een echte kunstveiling voor het goede doel Tejo (therapeuten voor jongeren) http://www.tejo.be. Van harte welkom! KIDH is een initiatief van St Godelieve en staat voor een gezellige dag kunstwerken bekijken in park Rivierenhof – Deurne.

IMG_6901Vlinders ontworpen in Photoshop door leerlingen van 4 BAKU (beeldende architecturale kunsten). Tof gedaan van mijn leerlingen!

Advertenties

Over lucvanberlo

Luc werkt halftijds als leraar en halftijds als gedetacheerde voor het onderwijs op het Minderhedenforum. Hij is daar stafmedewerker onderwijs en diversiteit. Luc is een echte cultuurman, als graficus gevormd, vormgever en beeldend kunstenaar, van leraar Illustrator, Photoshop tot plastische opvoeding en tekenen.
Dit bericht werd geplaatst in cultuur, onderwijs, Uncategorized en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s